logo samen bij ellen transparant

 

Welkom...

De warmte van Mierlo

ellenGraag wil ik me aan jullie voorstellen. Ik ben Ellen Deelen, 58 jaar oud, geboren in Eindhoven en wonend in Helmond(Brandevoort).Inmiddels 33 jaar gelukkig getrouwd met René Deelen. Samen hebben we 2 kinderen, Michelle 29 jaar en Niels 26 jaar, beide kinderen wonen samen met hun partner.

Sinds 5 jaar heb ik met veel plezier de shop in shop bloemen/cadeauwinkel aan de Vesperstraat2 in Mierlo (en wat voel ik me thuis in Mierlo). Natuurlijk was het heel spannend om 5 jaar geleden op 53 jarige leeftijd de winkel te openen.

Ik zat toen al 35 jaar in het bloemenvak en na 25 jaar in verschillende bloemenwinkels te hebben gewerkt besloot ik met te gaan specialiseren in  bruids- en rouw-bloemwerk in mijn eigen atelier(aan huis in Helmond(Brandevoort)). Later ben ik er ook workshops en cursussen gaan geven maar ik miste heel erg de gezelligheid van de winkel en ook van de collega’s. Zodoende ontstond het idee om naast mijn atelier een winkel te openen.

Het pand naast kapper Ben Goede leek een prima plek en na veel gezellige gesprekken met Ben en Annie Goede besloten we daar te starten, eerst samen met Ingrid als ‘To get Here’ maar nadat Ingrid besloot, vanwege andere drukke werkzaamheden te willen stoppen, heb ik ervoor gekozen “alleen” verder te gaan, gelukkig  met de steun van onze ondernemers, onder de naam ‘Samen bij Ellen’.

Samen “draaien” we de winkel, alle ondernemers dragen hun steentje bij. Het “samengevoel” is ook heel belangrijk naar onze klanten toe. Gezelligheid is wat we uit willen stralen. We willen dat onze klanten zich thuis voelen in onze winkel.

De ondernemers nemen voor het grootste stuk het cadeaugedeelte voor hun rekening, veel cadeaus zijn zelf gemaakt maar er zijn ook ondernemers die altijd op zoek zijn naar leuke en lekkere ingekochte cadeautjes.

Zelf verkoop ik met veel passie de bloemen waarbij kwaliteit en service voorop staan. Sinds 1,5 jaar is Desiree erbij en op de zaterdagen is er natuurlijk het vertrouwde gezicht van  Vera, samen maken we de bestellingen, boeketten, adviseren we met veel aandacht bij rouwbloemwerk en bruidsbloemwerk, maar ook voor bedrijfsbloemwerk en abonnementen kunt U bij ons terecht. Onze uitdaging is om er samen iets moois van te maken.

We hopen nog heel lang met onze winkel gezellig in Mierlo te blijven, waar we inmiddels veel vaste klanten hebben en het ontzettend goed naar ons zin hebben.

Bedankt Mierlo voor de warme ontvangst en trouwe klandizie!
Bron: 'Thuis in Mierlo', 1 juni 2020